arnhem

Deze keer, op zaterdag 25 november, een ‘architectuur competitie’ in Arnhem waar we enkele gebouwen bezoeken uit heel verschillende periodes.

 

 Deze keer, opzaterdag 25 november, een ‘architectuur competitie’ inArnhemwaar we enkele gebouwen bezoeken uit heel verschillende periodes.


De oorlog had diepe wonden geslagen in de oude binnenstad. Hoe ging men in de jaren 50 en 60 om met de herbouw en restauratie van het Stadhuis, Provinciehuis en de Eusebiuskerk? Wij starten in het Stadhuis (1965) met de ontvangst en krijgen hier een rondleiding. Aansluitend bekijken wij het bijbehorende 16e eeuwse renaissance Duivelshuis.

Vervolgens gaan wij naar het gloednieuwe, veelgeprezen station Arnhem Centraal (2015) voor onze tweede rondleiding van vandaag.

We eindigen de dag met een borrel en aansluitend diner in de Stadsvilla Sonsbeek (1744). We zien jullie graag op het stadhuis in Arnhem!

IG Architectuur en Geschiedenis

Programma

13:30 ontvangst stadhuis koffie
13:55 rondleiding Stadhuis en Duivelshuis
15:00 te voet naar het station
15:30 rondleiding station Arnhem Centraal
17:00 borrel Stadsvilla Sonsbeek
18:30 diner
21:00 einde

Locatie

Stadhuis Arnhem, Koningsstraat 38 6811 DG  Arnhem, een kwartier lopen vanaf het station. 

Kosten

Het dagprogramma kost € 17,50 pp
De hele dag inclusief diner kost  € 47,50 pp 
Alle prijzen zijn exclusief drank.

Aanmelden? 

Zo werkt het:

1. Ga naar www.genius.nl 
2. Log in met je persoonlijke Genius-account
3. Klik in het linker-menu op "Evenementen" 
4. De beschikbare activiteiten zie je in de kolom "Event"
5. Klik op de naam van de activiteit waarvoor je je wil inschrijven en volg de stappen.

Leden en kandidaat-leden kunnen zich alleen opgeven via de website. Wil je iemand meenemen? Dan meld je deze persoon ook aan via de website. Vul dan ook even de naam in van je introducé(e) in de invoervelden onder 'mijn gegevens'. Let erop dat je een bevestigingsmail krijgt!  

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.