Aankondiging

republiek april26 April, op koningsavond komen de republikeinen en monarchisten van Genius samen voor een spannend debat. Thomas von der Dunk, historicus en lid van het Republikeins genootschap zal aan de hand van pittige stellingen, onderhoudende anekdotes en historische feiten het republikeinse standpunt verdedigen. Verwacht een gepassioneerde spreker, humor en kwinkslag. Uiteraard is er alle gelegenheid voor debat of het stellen van vragen, daarvoor nodigt Thomas jullie graag uit. 

prep maartAids heeft al 35 miljoen mensenlevens geëist, en eist jaarlijks nog een miljoen doden. In Nederland zijn ca. 23.000 mensen hiv positief. Wie krijgen hiv? Er is een stijging onder jonge homomannen en migranten. Zijn jongeren niet goed geïnformeerd of gebruiken ze ook liever geen condoom? Wat doet het aidsfonds aan de terugdringing van hiv? Hoe gaan we om met onze seksuele gezondheid en de uiting van onze seksuele gevoelens?

 

banner alv2018

De Algemene Leden Vergadering van het verenigingsjaar 2018 wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 24 februari in de studentenstad Leiden. Aan de voet van de Citadel in het hart van de historische binnenstad van Leiden, verwelkomen wij je graag in de bovenzaal van het Koetshuis De Burcht. Een geweldige locatie voor een ALV in ons vijfentwintigste levensjaar!

 

njb2018

Een kwart eeuw samen: dat zouden meer mensen moeten doen. Na het 25-jarig jubileumfeest kijken we met jou vooruit naar een spannend 2018 op de Genius Nieuwjaarsborrel.

 

Strand Zuid

Als wij niet naar het strand kunnen, komt het strand toch naar ons? Het is op vrijdag 4 augustus 2017 weer tijd voor de traditionele Genius Pre-pride activiteit, dit keer in een ander jasje!

logo kunstrai

Met royale allure nodigt Genius je uit voor een – gratis! - bezoek aan de KunstRAI op vrijdag 2 juni. Galerie Rademakers inviteert, fotograaf Ernst Coppejans en de directeur komen ook langs.

IMG 0838

Genius gaat aan de wandel! En hiervoor gaan we op zaterdag 29 juli naar het Oosten van het land, nl. richting Arnhem!

MIDZOMERGENIUS header genius

Genius (netwerk van LGBT+ professionals) en het Midzomergracht Festival slaan de handen ineen voor een gezellige en informatieve avond. Je bent van harte uitgenodigd voor de borrel op vrijdag 9 juni in de Winkel van Sinkel in Utrecht met als thema "LHBTI-acceptatie sinds Midzomergracht en Genius".

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.