Aankondiging

IMG 0838

Genius gaat aan de wandel! En hiervoor gaan we op zaterdag 29 juli naar het Oosten van het land, nl. richting Arnhem!

logo kunstrai

Met royale allure nodigt Genius je uit voor een – gratis! - bezoek aan de KunstRAI op vrijdag 2 juni. Galerie Rademakers inviteert, fotograaf Ernst Coppejans en de directeur komen ook langs.

MIDZOMERGENIUS header genius

Genius (netwerk van LGBT+ professionals) en het Midzomergracht Festival slaan de handen ineen voor een gezellige en informatieve avond. Je bent van harte uitgenodigd voor de borrel op vrijdag 9 juni in de Winkel van Sinkel in Utrecht met als thema "LHBTI-acceptatie sinds Midzomergracht en Genius".

 Screen Shot 2015 09 12 at 7.22.19 pm e1442049911970 copy copy

In Nederland kennen wij een spreekwoord dat iemands kleding iemands aanzien bepaalt. Kunnen wij deze oude wijsheid in het heden doorgronden en inzetten voor wie wij professioneel (willen) zijn? 

genius nieuwjaarsborrel

De tumultueuze twaalf maanden van 2016 liggen bijna achter ons, dus het wordt tijd om op de fundamenten van het oude jaar een nieuw 2017 te bouwen. Natuurlijk beginnen we op zaterdag 14 januari 2017 met een borrel met uitzicht op het Rijksmuseum.

mensorganisatie

Leer nieuwe mensen kennen en leer mensen opnieuw kennen

Genius-leden zijn capabele professionals. Ook zijn we interessante mensen, ieder met een eigen uniek profiel en vaak uitgebreid netwerk. De jonge leden zitten vol toekomstplannen en de ervaren professionals hebben een inspirerend verhaal. Iedereen heeft wel wat te bieden voor de ander. Daar kunnen we nog beter gebruik van maken.

pijlbreken

There are times in life, 

when life offers you a square centimeter of chance…

If you have the courage at that moment, 

to grab that square centimeter… 

Your life will be transformed in an INSTANT

 

De allereerste Genius Vrouwendag is een feit! Op 28 januari 2017 aanstaande gaan we met een groep enthousiaste vrouwen naar Hilversum om aan een “pijlbreek” ritueel deel te nemen. 

kerstdiner

Culinair kerstcircus BAUT gooit de deuren open voor Genius.

In de oude V&D in de Amsterdamse Kalverstraat organiseert Genius zondag 11 december een onvergetelijk kerstdiner. Chefkok Michiel van der Eerde van Baut presenteert met zijn vaste keukenploeg superieure gerechten. Ook voor introducee(s)!

Om de haverklap bots je tegen rollende keukens aan. Geen open lucht spektakel meer zonder foodtruck met zoete aardappel chips, oesters of mad hot dogs van 8 euro. Voor een pop-up restaurant moet je meer moeite doen: voor je door hebt dat die tijdelijke keukenbrigade de moeite waard is, zijn ze al weer vertrokken. Daarom helpt Genius je een handje door zondag 11 december een kerstdiner te regelen voor jou en je introducee(s) op een bijzondere plek: de vierde verdieping van de voormalige Vroom & Dreesman aan het Amsterdamse Rokin. Einde van de Kalverstraat, bij de Munt.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.