IMG 0838

Genius gaat aan de wandel! En hiervoor gaan we op zaterdag 29 juli naar het Oosten van het land, nl. richting Arnhem!

Dit jaar heeft de IG Natuur en Outdoor een wandeltocht georganiseerd, namelijk een wandeling van 11 kilometer vanaf NS station Dieren naar NS station Rheden.  Deze wandeling gaat door het fraaie Nationaal Park Veluwezoom, voert je door de heuvelachtige “Onzalige Bossen” en brengt je ook op de Posbank met verre uitzichten.  

 

Programma

We verzamelen om 13.00 uur bij Café het Schilderij, Harderwijkerweg 3 te Dieren. Dit ligt op de te wandelen route en op loopafstand van het station Dieren. Hier serveren we broodjes met koffie of thee. Tussen 13.30 en 14.00 vertrekken we voor de wandeltocht naar Rheden. 

We zullen zorgen dat er voldoende routebeschrijvingen voorhanden zijn, je kunt deze echter ook hier downloaden. En de bijbehorende wandelkaart hier.

Onderweg zijn meerdere gelegenheden om iets te drinken of te eten. Rond 17.00 uur worden we verwacht bij restaurant Houtplaats te Dieren. Hier wordt een drankje geserveerd met aansluitend “samen eten van de plank”. Je kunt een keuze maken uit gerechten die op planken worden geserveerd. Voor het hoofdgerecht kun je kiezen uit 3 vleesgerechten en 1 visgerecht, die worden bereid op de Big Green Egg. Eindtijd is +/- 20.30 uur.

Dus in het kort:

13.00 uur                          Verzamelen bij Café het Schilderij, Harderwijkerweg 3, 6952 AB  Dieren.

13.30 – 14.00 uur             Vertrek voor wandeltocht

17.00 uur                          Aankomst restaurant Houtplaats, Schietbergseweg 28, 6991 JD  Rheden

17.00 – 18.00 uur             Borrel

18.00 – 20.30 uur             Diner, eten van de plank.

 

Praktisch

Zorg voor goede wandelschoenen, zonnebrand (ook al voert de route voor een groot gedeelte door het bos), voldoende drinkwater en evt. versnaperingen.

Wanneer je met de auto komt, kun je parkeren bij station Dieren en na afloop van de wandeling vanaf Rheden de trein terug nemen naar station Dieren (rijdt om de 30 minuten, duur 10 minuten), of je kunt je auto al bij aanvang parkeren bij station Rheden en voor aanvang van de wandeltocht de trein nemen naar Dieren.

 

Kosten

Wanneer je wandelt en ’s avonds blijft eten, is de bijdrage Euro 45,00 voor de gehele dag. Deelname aan alleen het wandelen en de borrel kost je Euro 10,00.

Namens de organisatie,

Teun Hubar, Henk Kieboom, Olav Masseling, Peter Sloet, Patrick Vriesde.

 

 

Aanmelden? Zo werkt het:

1. Ga naar www.genius.nl 

2. Log in met je persoonlijke Genius-account

3. Klik in het linker-menu op "Evenementen" 

4. De beschikbare activiteiten zie je in de kolom "Event"

5. Klik op de naam van de activiteit waarvoor je je wil inschrijven en volg de stappen.

Leden en kandidaat-leden kunnen zich alleen opgeven via de website. Wil je iemand meenemen? Dan meld je deze persoon ook aan via de website. Vul dan ook even de naam in van je introducé in de invoervelden onder 'mijn gegevens'. Let erop dat je een bevestigingsmail krijgt!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.