Logo_IG_culinaire_beta.6Doelstelling

Wat we eten, hoe en wanneer is een onderdeel van de cultuur van ieder land. De leden van IG Culinair willen hun kennis en ervaring op het gebied van diverse ‘culinaire materie’ verbreden, zoals onderricht in bereidingswijzen van voeding, bezoeken van restaurants, organiseren van en deelname aan proeverijen, lezing volgen over duurzame veeteelt en landbouw, informatie over gezonde voeding, inzicht in verschillende gebruiken, organiseren van en deelname aan culinaire reizen enz. Alles altijd binnen een context van plezier, genieten en elkaar (nog beter) leren kennen. De leden van IG Culinair hechten grote waarde aan commitment dat zich vertaalt in zoveel mogelijk deelname aan activiteiten en het (mede) organiseren ervan.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maximaal aantal leden

ntb

Bijeenkomsten

De IG Culinair komt gemiddeld eenmaal per maand samen voor diner en overleg. Hiernaast organiseert de IG activtieiten voor de leden van de IG; sommige van deze activiteiten staan ook open voor leden en introducés van Genius (wordt bekend gemaakt op de website van Genius).

Activiteiten tot nu toe

15.12.2012 - Kerstdiner

29.01.2012 - Theater van de Smaak

31.03.2012 - PaasLunch

07.10.2012 - kookworkshop Librije's Atelier

26.10.2013 - 21ste Dies: 'De smaak van Genius'

14.12.2013 - Kerstdiner

25.01.2014 - Nieuwjaarsborrel

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.