Activiteiten

roze golfbal 1

Zijn termen als putten en chippen nu nog onbekend voor je? Na onze golf-clinic op zaterdag 27 mei in Den Bosch niet meer! Onder begeleiding van een golfpro oefen je de techniek van full-swing, chippen en putten.

de jaren

Voorgaand aan Koningsdag organiseert Genius op woensdag 26 april de traditionele Koningsborrel.

ik kook dus ik ben. een reis door de keuken met abdelkader benali foto door krijn van noordwijk

Op deze Geniale en culinaire activiteit die plaatsvindt op 29 april 2017 gaan we van twee walletjes eten...

unnamed 1 copy

 

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering! Dit jaar zal de ALV plaats vinden op 18 maart in Lab 111, en aansluitend volgt de documentaire "Het Zaad en de 11 eitjes", over vaderschap in de 21e eeuw.

unnamed copy

Hij was schilder, beeldhouwer, tekenaar, architect, dichter en urbanist. Een typische homo universalis van de Renaissance.

Subcategorieën

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.