zeilen2016

Zaterdag 30 juli organiseert de IG Natuur en Outdoor een zeilmiddag op de Loosdrechtse Plassen, met een zeilwedstrijd. De middag sluiten we af met de traditionele barbecue.

Je wordt verwacht bij restaurant De Otter te Loosdrecht, waar we inschepen in Valk zeilboten voor een zeiltocht op de Loosdrechtse plassen. We hopen dat er voldoende deelnemers met zeilervaring zijn die zelf een Valk kunnen besturen. Mocht dit niet het geval zijn, dan vaart er een zeilinstructeur mee. De zeiltocht sluiten we af met een zeilwedstrijd tussen de Genius valken. Naj terugkeer naar de vaste wal, is het tijd voor een drankje en wordt het vuur aangestoken voor de afsluitende barbecue.

Praktisch: Zorg dat je wind- en waterdichte kleding meeneemt. Extra laarzen, sportieve schoenen of stevige waterdichte schoenen is een pré. En vergeet ook de zonnebrandcrème niet! En neem iets te drinken of te eten mee voor aan boord.

Programma-overzicht 30 juli 2016

13.30 – 14.00     ontvangst

14.00 – 17.00     zeilen, inclusief zeilwedstrijd

17.00 – 17.30     borrelen (voor eigen rekening)

17.30 – 20.00     barbecue

 

Locatie en bereikbaarheid

Restaurant De Otter, Oud Loosdrechtse Dijk 131, 1231 LT, Loosdrecht

Bij de Otter is er voldoende parkeergelegenheid. Aan het parkeren zijn geen kosten verbonden.

 

Kosten

Het gehele programma, 3 uur zeilen met zeilwedstrijd en aansluitend de barbecue, kost euro 47,50. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Leden en kandidaat-leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website. Meld een eventueel meekomende partner of andere gast ook aan via de website. Introducés betalen altijd 10 euro extra. Als je geen (kandidaat-)lid bent kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We hopen je te mogen begroeten, zodat we er een sportieve middag van kunnen maken!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.