De Amsterdamse Gay Pride is dit jaar van 23 Juli t/m 7 Augustus.  

 

wilhelmus exterieur 2Op 6 augustus is de Canal Parade en aan de vooravond daarvan, op vrijdag 5 augustus, is de al bijna traditionele Genius-boottocht door de Amsterdamse grachten! We verzamelen dit jaar op een andere plaats: vanaf 19 uur op de rondvaartsteiger voor het Centraal Station. Vertrek is om 19:30 uur. Kom niet te laat want dan mis je de boot.

Op veler verzoek varen we weer op het schip waar je naar keuze binnen of buiten kunt zitten! De tocht duurt ongeveer drie uur. Onbeperkt frisdrank, bier en wijn en diverse hapjes zijn inbegrepen in de prijs van 49 Euro per persoon. Er zijn weliswaar meer hapjes geregeld dan vorig jaar (!), het blijven hapjes en ze vormen samen zeker geen volwaardige maaltijd.

 

Graag tot 5 augustus!

 

Locatie en bereikbaarheid (let op!)

De opstapplaats is dit jaar de rondvaartsteiger tegenover het Amsterdamse Centraal Station, St. Nicolaas Kerk, Prins Hendrikkade 75.

 

Kosten

Het gehele programma, 3 uur varen met onbeperkt fris, bier en wijn plus diverse hapjes kost 49 Euro.

 

Activiteiten commissie - Vederlicht.

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.