mensorganisatie

Leer nieuwe mensen kennen en leer mensen opnieuw kennen

Genius-leden zijn capabele professionals. Ook zijn we interessante mensen, ieder met een eigen uniek profiel en vaak uitgebreid netwerk. De jonge leden zitten vol toekomstplannen en de ervaren professionals hebben een inspirerend verhaal. Iedereen heeft wel wat te bieden voor de ander. Daar kunnen we nog beter gebruik van maken.

Connect Yourself op 26 november

Ben jij een professionele netwerker met zelfvertrouwen, of voel je je minder op je gemak in een publieke setting? Hoe dan ook spreek je op een netwerkborrel vaak met dezelfde mensen. Dat is jammer, want we willen toch allemaal een levendig LGBT+ professioneel netwerk? Vaak is een netwerkborrel wel gezellig, maar niet altijd effectief. Hierdoor mis je een kans op het vergroten van je netwerk. Daarom nodigen we je uit om op 26 november op een inspirerende manier met elkaar in contact te komen.

Verbindend, verfrissend, ontwapenend en grensverleggend

Twee zeer ervaren teamcoaches uit het LGBT-netwerk dagen je tijdens Connect Yourself uit en nemen je mee in een inspirerend netwerk event. We vragen je ‘over de streep’ te gaan, zonder over je grens te gaan. Ga jij de uitdaging aan?

Stand together, up close & personal

Wat levert deze workshop je op? Je legt nieuwe contacten, je leert jezelf en elkaar beter kennen, en je haalt méér uit netwerkborrels. Dat gaan we ook meteen toepassen in de netwerkborrel om 16.30 uur! Wie ga jij (opnieuw) leren kennen?

Testimonials

“Ben onder de indruk van de impact die deze workshop heeft. Wat een krachtige energie.”

“Een eye-opener: mijn blik op de ander en op mezelf is veranderd.”

”De trainer plaatst zichzelf niet boven de groep, maar in de groep”

Locatie

De Pionier is 10 minuten lopen van Centraal Station Utrecht. Dit is een bezielende locatie waar startende ondernemers, maatschappelijke initiatieven en creatieve bedrijven elkaar helpen hun eigen bedrijf door te starten en verder te ontwikkelen. Een inspirerende locatie een inspirerende training.

Optioneel: Aansluitend dineren bij een goed aangeschreven Italiaans restaurant in de buurt.

Ben jij er bij op de 26e november?

Programmaoverzicht

12:15 Ontvangst in gebouw De Pionier, Grebbenberglaan 15, Utrecht.
12.45 Training ‘Connect Yourself’
16:30 Netwerkborrel
18:00 Te voet naar restaurant
18:30 Diner bij restaurant De Veiling

Locatie en bereikbaarheid

1) Ontvangst bij De Pionier, zie www.breekjaar.nl

2) Diner bij Restaurant De Veiling, Veilinghavenkade 14, 3521 AK Utrecht. www.restaurantdeveiling.nl Winnaar gouden Pollepel AD 2013. Gault Millau vermelding 2013-2106, Winnaar Couvert Prijs 2015.

Beide locaties zijn vlakbij elkaar, met Centraal Station Utrecht op 10 minuten loopafstand. Parkeren in de wijk is gratis. Als hier geen plek is, kun je parkeren op het parkeer terrein van de jaarbeurs voor slechts 5,- euro voor de hele dag / avond.

Kosten

Deelname aan het trainingsprogramma kost 20 euro (de borrel is hierbij inbegrepen)
Deelname inclusief drie gangen diner kost 49 euro. Je hebt de keuze uit vlees, vis of vegetarisch (exclusief drankjes).

Aanmelden

Leden en kandidaat-leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website. Meld een eventueel meekomende partner of andere gast ook aan via de website. Als je geen (kandidaat-)lid bent kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.