kerstdiner

Culinair kerstcircus BAUT gooit de deuren open voor Genius.

In de oude V&D in de Amsterdamse Kalverstraat organiseert Genius zondag 11 december een onvergetelijk kerstdiner. Chefkok Michiel van der Eerde van Baut presenteert met zijn vaste keukenploeg superieure gerechten. Ook voor introducee(s)!

Om de haverklap bots je tegen rollende keukens aan. Geen open lucht spektakel meer zonder foodtruck met zoete aardappel chips, oesters of mad hot dogs van 8 euro. Voor een pop-up restaurant moet je meer moeite doen: voor je door hebt dat die tijdelijke keukenbrigade de moeite waard is, zijn ze al weer vertrokken. Daarom helpt Genius je een handje door zondag 11 december een kerstdiner te regelen voor jou en je introducee(s) op een bijzondere plek: de vierde verdieping van de voormalige Vroom & Dreesman aan het Amsterdamse Rokin. Einde van de Kalverstraat, bij de Munt.

Restaurant BAUT Dreesman is vertrouwd industrieel vormgegeven, met in de voormalige paskamers (hier pLaskamers) de wc’s en verder veel beton gecombineerd met fraai tafellinnen. Genius dineert in de Kalverzaal. Chef Michiel noemt zijn BAUT een ‘rondreizend circus’, en zal voorafgaand aan het diner uitleggen waarom hij zo graag in pop-up restaurants kookt.

Nodig je vrienden en vijanden uit voor dit onvergetelijke culinaire kerstspektakel. BAUT Dreesman sluit 1 januari de deuren, dus wees er op tijd bij!

Programmaoverzicht

17.00 u ontvangst
17.00 u kerstborrel
18.30 u kerstdiner, amuse en 4 gangen
22.00 u einde diner
22.30 u einde

Locatie en bereikbaarheid

Baut & Dreesmann (bovenin oude Vroom & Dreesmann)
Rokin 164
1012 LE Amsterdam
020 46 59 260

Kom vooral op de fiets, met het openbaar vervoer, b.v. tram 16, 24, 4, 9 en 14 vanaf Amsterdam Centraal station. Eventueel tramlijn 4 vanaf RAI en Metro Waterlooplein.

Parkeergarage Waterlooplein/ Stopera, Muziektheater, Nationale Opera-Ballet gebouw aan de Amstel 1.

Bereikbaarheid, zie bautamsterdam.nl, of via de restaurantsite www.iens.nl

Kosten

€ 59,50 per persoon

Dit keer is er alleen de mogelijkheid om voor borrel en diner in te schrijven. De prijzen zijn voor een 4-gangen diner met een amuse, voorafgegaan door een aangeklede borrel.

Elke gast ontvangt 6 munten bij binnenkomst die goed zijn voor 3 glazen wijn, of 4 glazen bier, of 6 glazen fris.

Extra munten kosten € 2,- per stuk. Te koop tijdens de borrel en tijdens het diner zelf. Een fles wijn kost 10 munten. Uitdrukkelijk per tafel de mogelijkheid om flessen te delen.

Aanmelden

Leden en kandidaat-leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website. Meld een eventueel meekomende partner of andere gast ook aan via de website. Als je geen (kandidaat-)lid bent kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.