genius nieuwjaarsborrel

De tumultueuze twaalf maanden van 2016 liggen bijna achter ons, dus het wordt tijd om op de fundamenten van het oude jaar een nieuw 2017 te bouwen. Natuurlijk beginnen we op zaterdag 14 januari 2017 met een borrel met uitzicht op het Rijksmuseum.

De nieuwjaarsborrel anno 2017 verenigt een gouden oude van voorgaande jaren met een prettige sneak-preview van het komende jaar. In 2017 vieren we het 5e lustrum van Genius, een jaar dat vol zit met feestelijke activiteiten om dit jubileum te vieren. Traditiegetrouw strijken we neer bij Galerie Morren, waar de alcoholische consumpties gecombineerd kunnen worden met culturele fijnproeverijen.

Nieuw is dit jaar de locatie Stadshouderskade 42, vlakbij het Rijksmuseum. In een fraai Cuyperiaans pand toont galerie Morren de schoonheid van ruïnes. De Dreumelse fotograaf DAANOE (niet schrikken, het is geen rapper of een collega van Harry Potter) reist de hele wereld af om het stof der eeuwen voor zijn camera’s te vangen. Zijn voorkeur gaat uit naar verlaten hotels, hospitalen, theaters en veel meer. Als ze dan ook nog vegetatie worden overwoekerd, voelt DAANOE zich helemaal senang. 

 

In het kort:

- zaterdag 14 januari 2017

- vanaf 17:00 uur

- bij Galerie Morren, Stadhouderskade 42 (Hoek Jan Lijkenstraat 2), 1071 ZD  Amsterdam

- Morren is een bekend adres (van eerdere nieuwjaarsborrels) - maar nu op een nieuwe, grotere locatie!

- Kosten €17,50 p.p. inclusief alle drankjes & luxe borrelhappen

 

Aanmelden? Zo werkt het:

1. Ga naar www.genius.nl 

2. Log in met je persoonlijke Genius-account

3. Klik in het linker-menu op "Evenementen" 

4. De beschikbare activiteiten zie je in de kolom "Event"

5. Klik op de naam van de activiteit waarvoor je je wil inschrijven en volg de stappen. Je kan betalen met iDEAL op het einde van het registratieproces.

 

Leden en kandidaat-leden kunnen zich alleen opgeven via de website. Wil je iemand meenemen? Dan meld je deze persoon ook aan via de website. Vul dan ook even de naam in van je introducé in de invoervelden onder 'mijn gegevens'. Let erop dat je een bevestigingsmail krijgt!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.