MIDZOMERGENIUS header genius

Genius (netwerk van LGBT+ professionals) en het Midzomergracht Festival slaan de handen ineen voor een gezellige en informatieve avond. Je bent van harte uitgenodigd voor de borrel op vrijdag 9 juni in de Winkel van Sinkel in Utrecht met als thema "LHBTI-acceptatie sinds Midzomergracht en Genius".

Het Midzomergracht Festival viert dit jaar hun 21e editie. En Genius bestaat dit jaar 25 jaar. Twee instituten die al een flinke poos aan de weg timmeren en al geruime tijd een belangrijke plaats innemen in de Nederlandse LHBTI gemeenschap. En daarmee ook de vele (veelal positieve) veranderingen in de LHBTI emancipatie hebben meegemaakt. Deze avond staan we stil bij die veranderingen en maken we kennis met elkaar.

Tevens is het een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met de Utrechtse roze gemeenschap. Utrecht profileert zich met o.a. het Midzomergracht Festival als een veelzijdige en actieve ‘roze’ stad die bruist van de initiatieven. We zijn immers allemaal ‘Utrechtenaren’!

Registratie en toegang
De toegang is gratis, echter ben je voor toegang verplicht tot registratie. Registratie gaat via Eventbrite.

Klik op deze link om jezelf te registreren. Genius (kandidaat-)leden kiezen uiteraard voor Genius-tickets! 

Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar! OP=OP! Print je toegangsticket (of download de app) en neem deze mee.

Je krijgt een muntje voor één consumptie aan de bar. De rest van de consumpties zijn voor eigen rekening. Tevens worden er borrelhapjes geserveerd.

Programma
De ontvangst is om 18:30. Het programma begint om 19:00 en zal eindigen om 23:00. Voel je vrij om daarna het prachtige Utrechtse nachtleven te verkennen!

Voorlopig staat op het programma:

  • Lezing: “De Geschiedenis van De Roze Lente tot het Midzomergracht Festival” door Marion Etman.
  • Lezing: “25 jaar Genius: inhoud, sociaal en zakelijk” door Bas van Haren.
  • Lancering Midzomergracht Stimuleringsfonds. Dit fonds heeft als doel meer activiteiten rondom LHBTI-acceptatie mogelijk te maken op het gebied van sport, cultuur en educatie.
  • Pitch voor het fonds: documentaire “Breaking Borders” door Barbara Vollebregt.
  • Voorproefje op het Midzomergracht Festival: “Kosten van Identiteit“ door Doetank Peer


Locatie en bereikbaarheid
De borrel vindt plaats in de Winkel van Sinkel in Utrecht (zaal “Antons Bar”, ingang rechts van de hoofdingang van de Winkel van Sinkel).

Winkel van Sinkel
Oudegracht 158
Utrecht

Tip: kom met het openbaar vervoer. Kom je toch met auto, dan kun je het beste parkeren in parkeerplaats Paardenveld, Bijenkorf of Hoog Catherijne.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.