njb2018

Een kwart eeuw samen: dat zouden meer mensen moeten doen. Na het 25-jarig jubileumfeest kijken we met jou vooruit naar een spannend 2018 op de Genius Nieuwjaarsborrel.

 

In het kort:
Datum: zaterdag 27 januari 2018
Tijdstip: vanaf 17:30 uur
Locatie: Galerie Cobra Art Company, Van Baerlestraat 8, 1071 AW Amsterdam
Catering: Puur Pippa!
Kosten: € 17,50 p.p. inclusief alle drankjes & luxe borrelhappen

De nieuwjaarsborrels van Genius blijven een groot publiek trekken. Ook dit jaar rekenen we op een royale opkomst, want we zijn verhuisd naar weer een nieuwe fraaie locatie, vlakbij het Vondelpark.

‘All art is useless,’ riep Oscar Wilde, maar wij vinden het fijn om ons te omringen door de mooie dingen van het leven. Dat komt goed uit, want bij de Cobra Art Company combineren ze design, interieurs met fijne foto’s en schilderijen. Voor een schappelijk prijsje heb je een Marlon Brando of Keith Richard aan de muur hangen.

Van de Deens-BE- NL stroming Cobra zul je hier weinig vinden, maar ‘Art expresses nothing but itself’, (Oscar), dus who cares? Bovendien zorgt Genius ook voor de inwendige mens met exclusieve hapjes van het chique Wassenaarse Puur Pippa. Of chef Lisa Takens op Pippa Middleton (zij van la belle derrière + Kate + prins William) lijkt, weten we niet, maar wel dat ze al tien jaar professioneel kokkerelt.

De naaktfotografie bij de Cobra Art Company richt zich meer op onze vrouwelijke leden, maar voor de anderen er blijft genoeg over om van te genieten. Scarface en J. F. Kennedy wachten ongeduldig op jouw komst!

Plan je route:

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.