banner alv2018

De Algemene Leden Vergadering van het verenigingsjaar 2018 wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 24 februari in de studentenstad Leiden. Aan de voet van de Citadel in het hart van de historische binnenstad van Leiden, verwelkomen wij je graag in de bovenzaal van het Koetshuis De Burcht. Een geweldige locatie voor een ALV in ons vijfentwintigste levensjaar!

 

In het kort:
Datum: zaterdag 24 februari 2018
Tijdstip: vanaf 13:00 uur
Locatie: Koetshuis De Burcht, Burgsteeg 13 Leiden
Kosten: ALV is gratis. Rondleiding is € 10,00 p.p. inclusief 1 drankje (vergeet u niet aan te melden!)
Aanmelden: Leden melden zich hier aan.

Wij ontvangen je graag vanaf 13:00 uur met heerlijke verse broodjes met kaas, zalm of vlees en koffie of thee. Daarna zal het Bestuur het afgelopen jaar doorlopen en de visie voor het aankomende jaar uiteenzetten. Je kan jezelf voor de ALV gratis aanmelden op de website.

En daar kunnen we jouw mening en hulp goed bij gebruiken. Genius is een vereniging voor leden, door leden. En daarom willen we graag een appèl doen op jouw kennis. Als lid én professional. De ambitie van het bestuur is om te doen waar we goed in zijn – en daar beter in worden. Niet iets willen worden wat we niet zijn. En daarbij te focusen op de meest urgente zaken die nu het meeste aandacht behoeven. Er zijn vier punten waar wij ons voornamelijk op willen richten:

- Positionering
Is de uitstraling en positionering van Genius gelijk aan wie we zijn als vereniging? Een duidelijke eenduidige positionering zowel intern als extern kan ons als vereniging veel opleveren. Hoe senang zijn wij met de benoeming ‘Netwerkvereniging voor LGBT+ professionals’?

- Werving en retentie
Steeds minder mensen worden lid van verenigingen en zetten zich hier actief voor in. Deze trend is ook zichtbaar bij Genius. Met het dalende aantal leden zien we de groep bekende en geliefde gezichten kleiner worden. Continue nieuwe aanwas is goed voor het versterken en vernieuwen van onze contacten; nieuwe inzichten, nieuwe vrienden en nieuwe zakelijke kansen.

- Actieve leden
Met het dalen van het ledenaantal daalt ook het aantal actieve leden. We hebben een flinke groep leden die zich inzetten voor de vereniging, maar wie neemt het stokje over als iemand stopt als bestuurslid, commissielid of lid van een interessegroep? We willen een actieve(re) houding stimuleren van al onze leden.

- Kwaliteit van het activiteitenaanbod
Het organiseren van activiteiten en het faciliteren hiervan is een kerntaak van de vereniging en een van de meest belangrijke contactmomenten binnen de vereniging. Het aanbod moet aansluiten bij de vraag van onze leden en moet qua kwaliteit goed kunnen concurreren met ander vermaak en verdieping op de zaterdagen.

Graag willen we met je in gesprek over deze ontwikkelingen en samen werken aan oplossingen voor deze uitdagingen. De stukken staan vanaf zaterdag 10 februari op onze website.

Na de ALV bieden wij twee verschillende rondleidingen aan, onder leiding van professionele gidsen, door het oude hart van Leiden. De keuze is voor een wandeling door de Leidsche historistische binnenstad óf een wandeling langs de vele jugendstil/Art deco panden die Leiden rijk is. Deze rondleidingen starten rond 16:15 uur vanaf het voorplein van Koetshuis De Burcht. De tickets zijn hiervoor los te verkrijgen op de website.

Aangezien het zaterdag 24 februari koud en of nat kan zijn raden wij iedereen aan een paraplu mee te nemen en jezelf in ieder geval warm aan te kleden.

Na de rondleiding van ongeveer een uur kunnen wij ons weer opwarmen tegenover het Koetshuis De Burcht (de locatie van de ALV) bij Grandcafe Sociëteit De Burcht. Hier wacht ons een heerlijke borrel en de vereniging zal ons hierbij een rondje aanbieden.

Programma

13:00 uur Ontvangst met broodjes, koffie & thee
13:30 uur Aanvang ALV
14:45 uur Pauze
15:15 uur Rondvraag/Discussie etc.
16:00 uur Einde ALV
16:15 uur Rondleidingen Leiden
17:30 uur Borrel Burcht Sociëteit
19:00 uur Einde

Kosten

- Middagprogramma ALV – GEEN KOSTEN – incl. broodjes, koffie en thee
- Rondleidingen en Borrel € 10,00 incl. 1 rondje drankjes van de vereniging (de rest van de borrel is op eigen kosten).

Locatie en bereikbaarheid

Koetshuis De Burcht
Burgsteeg 13 Leiden
www.koetshuisdeburcht.nl

Binnenstad van Leiden is met OV goed te bereiken Parkeren in de verschillende parkeergarages in/aan de rand van de binnenstad of op straat.

Borrel Sociëteit De Burcht
t.o.v. Het Koetshuis
Burgsteeg 14 Leiden
www.grandcafedeburcht.nl

Plan je route:

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.