republiek april26 April, op koningsavond komen de republikeinen en monarchisten van Genius samen voor een spannend debat. Thomas von der Dunk, historicus en lid van het Republikeins genootschap zal aan de hand van pittige stellingen, onderhoudende anekdotes en historische feiten het republikeinse standpunt verdedigen. Verwacht een gepassioneerde spreker, humor en kwinkslag. Uiteraard is er alle gelegenheid voor debat of het stellen van vragen, daarvoor nodigt Thomas jullie graag uit. 

---
Locatie: UBICA Utrecht
Tijdstip: 18:.30 tot 22:.30
Ticket: € 29,50 voor deelname activiteit en walking dinner. Het programma is incl. 1 rondje drankjes van de vereniging
---

Voorafgaand aan het debat vindt een ‘walking dinner’ plaats, waarbij je geniet van 6 leuke gerechtjes en elkaars gezelschap. 

De locatie voor deze koningsavond is met zorg gekozen. Café-restaurant UBICA bevindt zich in een prachtig pand wat nog niet zo lang geleden diende als  anarchistisch krakers bolwerk. Utrecht is ook de stad waar in 1579 in de kapittelzaal van de Dom de Unie van Utrecht werd getekend. Hiermee werd de grondslag voor de latere Republiek Der Zeven Verenigde Nederlanden gelegd.  Vanuit UBICA heb je een mooi uitzicht op diezelfde Domtoren. 

Het huidige UBICA bevindt zich op huisnummer 24 aan de Ganzenmarkt . Later op Koningsavond zijn er leuke optredens op dit plein, wie weet leuk om na afloop bij te wonen?

Dit wil je niet missen! De inschrijving is geopend.

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.