alv website

ALGEMENE LEDENVERGADERING & REMBRANDT-WANDELING LEIDEN

Zondag 31 maart 2019

Beste leden van Genius, het is weer zo ver! Het afgelopen jaar is voorbij geschoten en we staan alweer aan de vooravond van de “beruchte” Genius Algemene Ledenvergadering. Ook dit jaar weer in Leiden op dezelfde locatie als vorig jaar, mede omdat deze locatie prima is bevallen!

Wij roepen ieder lid op om naar deze belangrijke bijeenkomst te komen! Er staan namelijk diverse erg belangrijke onderwerpen op de agenda, zoals;

- Aftreden en afscheid van onze voorzitter en penningmeester en benoeming nieuwe bestuursleden;
- De nieuwe positionering & transformatie van LGBT-vereniging naar een mannenclub;
- Speerpunten 2019, waar onder werving nieuwe leden.
- De volledige agenda wordt, samen met het jaarbeeld 2018-2019, de jaarcijfers en andere relevante documenten op gebruikelijke plek op de website geplaatst.

Via deze link kunt u naar de stukken: Agenda en jaarbeeld ALV 2019

Wij houden de ledenvergadering dit jaar niet op de traditionele zaterdag maar op zondagmiddag 31 maart om 12.15 uur in het Koetshuis te Leiden. We verzamelen op het plein voor het Koetshuis de Burcht, Burgsteeg 13 te Leiden, en beginnen stipt met een wandeling door Leiden om 12.30 uur onder leiding van gidsen.

Dit is niet zo maar een wandeling, maar de zogenaamde Rembrandt wandeling. Rembrandt is namelijk, zoals velen niet weten, een Leidenaar! Geboren en getogen in het Leidsche als zoon van een molenaar. De verdere details zullen de gidsen ons vertellen. Voor slechts €5,- p.p. verzorgen wij op deze laatste zondagmiddag van maart voorafgaande aan onze ledenvergadering een mooie Rembrandt-wandeling door het pittoreske Leiden.

De wandeling duurt een uurtje en eindigt om 13.30 uur weer op het plein voor het Koetshuis de Burcht. Op de eerste verdieping van het koetshuis ontmoeten wij elkaar met koffie/thee en een lekker broodje, daarna vangt rond 14.15 uur de ledenvergadering aan.

Na de ledenvergadering steken wij een paar straten over en hebben wij de kelder van Grand Café Burgerzaken tegenover het Leidsche Stadhuis in de Breestraat (nr. 123) tot onze beschikking voor de welbekende gezellige Genius borrel!

Zowel als jullie bestuur en als mede Genius-leden nodigen we je van harte uit bij deze belangrijke vergadering aanwezig te zijn en mee te denken over de belangrijke onderwerpen die spelen.

Bas, Ronald, Hans, Robbert

 

Programma ALV & Rembrandt-wandeling Leiden Zondag 31 maart 2019

12.15 uur Verzamelen op plein voor Koetshuis de Burcht

Burgsteeg 13 voor Rembrandt-wandeling

12.30 uur Start Rembrandt-wandeling olv gids

13.30 uur Einde wandeling retour bij Koetshuis de Burcht

14.00 uur Ontvangst leden en kandidaat leden; tekenen presentielijst!

14.15 uur Opening (voorzitter)

15.00 uur Pauze

15.15 uur Jaarbeeld 2019 (bijlage)

16:00 uur Rondvraag en sluiting ALV

 

Locatie en bereikbaarheid

Koetshuis de Burcht 

Burgsteeg 13 

Leiden Rembrandt-wandeling en de ALV op eerste etage

 

Cafe Burgerzaken 

Breestraat 123 

Borrel in kelder.

 

Bereikbaarheid OV:

Trein naar Leiden CS waarvan div. bussen naar de Breestraat gaan. Van halte Breestraat 4 min. lopen naar de locatie.

Parkeren: http://www.leiden-toerisme.nl/bereikbaarheid/parkeren/

 

Aanmelden

Omdat we binnenkort overgaan op de nieuwe website,, gaat het Aanmelden  via deze link, en niet via de huidige aanmeldpagina:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-alv-genius-rembrandt-wandeling-leiden-58316155190

 

Kosten

De kosten voor de Rembrandt-wandeling door Leiden olv een gids is €5,- pp.

Het middag programma, het bijwonen van de ALV is gratis incl. koffie/thee en broodjes voor aanvang van de ALV. Andere drankjes kunnen beneden aan de bar zelf afgerekend worden.

Drankjes tijdens de borrel zijn voor eigen rekening.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.