Actueel

ALV Genius

De algemene ledenvergadering van Genius vindt dit jaar plaats op 22 februari. De toekomst van Genius ligt mede in jouw handen, dus wees erbij!

Genius Nieuwjaarsborrel 2020

De traditie van Genius wil dat wij elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen in een galerie. De traditie van Genius wil dat wij elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen in een galerie.

Zebregs&Roëll Fine Art and Antiques

Altijd al meer willen weten over de klapmutskom, Joan van Hoorn, netsuke, opgezette Javaanse pauwen, koloniaal zilver en Afrikaans houtsnijwerk?

Genius Kerstdiner 2019

Het Genius Kerstdiner vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 december in restaurant Woods in Leiden. Dit restaurant is gelegen op een mooie, historische locatie in de binnenstad en heeft een vermelding in de Michelin Gids.

Psychopathie, crimineel gedrag, en strafrecht

Iedere keer als we worden geconfronteerd met een afschuwelijke moord, verkrachting of een afrekening in het criminele circuit, slaan de verbijstering en de verontwaardiging toe. Rechtszaken tegen dergelijke moordenaars en criminelen krijgen veel aandacht; de emoties lopen hoog op. Wat is er met dergelijke types aan de hand? Is de strafmaat wel hoog genoeg? Moeten we ze niet voor altijd ‘opbergen’?

Tussen Kunst & Kitsch (uitverkocht)

Op zondag 27 oktober as. organiseert Genius IG Kunst en Cultuur een unieke activiteit: Genius 1e Kunst & Kitsch bij Bastings Antiquairs in Oss! Het uniek karakter hiervan doet afstanden overbruggen.

De Synagoge Enschede De Ramp

We gaan naar Enschede, naar één van de allermooiste religieuze gebouwen van ons land: de Synagoge van Karel de Bazel.

Wandeling en rondleiding 24 augustus

Op 24 augustus gaan we met naar het Buitenmuseum Van Eesteren en maken een 1,5 uur durende wandeling met een gids (gevoelsgenoot) door de tuinstad Slotermeer in Amsterdam. Hier is de invloed van het Bauhaus op veel plekken zichtbaar.

PINK Borrel

Op de laatste dag van Pride organiseert Genius een PINK borrel met inhoud. Je wordt vanaf 15:30 uur ontvangen met een glas Cava in het (P)INK Hotel, waar om 16:00 uur een groepsgesprek met Pride Ambassadeur en spreker Hans Verhoeven start.