Actueel

Vacature Bestuurslid PR & Communicatie

Het bestuurslid Communicatie & PR is binnen Genius verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid Communicatie en coördineert (voert uit) de communicatieactiviteiten.

Wandeling en rondleiding 24 augustus

Op 24 augustus gaan we met naar het Buitenmuseum Van Eesteren en maken een 1,5 uur durende wandeling met een gids (gevoelsgenoot) door de tuinstad Slotermeer in Amsterdam. Hier is de invloed van het Bauhaus op veel plekken zichtbaar.

PINK Borrel

Op de laatste dag van Pride organiseert Genius een PINK borrel met inhoud. Je wordt vanaf 15:30 uur ontvangen met een glas Cava in het (P)INK Hotel, waar om 16:00 uur een groepsgesprek met Pride Ambassadeur en spreker Hans Verhoeven start.

Fietstocht Vecht en vechtplassen & bezoek buitenplaats

Op zondag 28 juli 2019 organiseert de IG Outdoor een fietstocht door de Gooi- en Vechtstreek en bezoek buitenplaats Gooilust.

ARTZUID Amsterdam Sculptuur Biënnale 2019

De Amsterdam Sculptuur Biënnale presenteert in ‘de Tuin van Amsterdam Zuid’ langs een 2,5 km lange wandeling moderne, hedendaagse figuratieve kunst.

Samuel Levie over duurzame voeding

Op zaterdag 25 mei as. organiseert Genius IG Culinair een leerzame én smakelijke bijeenkomst over voeding en duurzaamheid bij worstenmakerij Brandt & Levie.

Rondleiding Kasteel Duivenvoorde & Oranje borrel

Op ZONDAG 28 april bezoeken we kasteel Duivenvoorde bij Voorschoten. Maar het is helaas wie het eerst komt wie het eerst maalt! Gelet de beperkte capaciteit van de rondleiding in het kasteel is de groepsgrootte maximaal 30 personen.

ALV Genius & Rembrandt wandeling Leiden

Beste leden van Genius, het is weer zo ver! Het afgelopen jaar is voorbij geschoten en we staan alweer aan de vooravond van de “beruchte” Genius Algemene Ledenvergadering. Ook dit jaar weer in Leiden op dezelfde locatie als vorig jaar, mede omdat deze locatie prima is bevallen!

IG Gezondheid presenteert: Let’s talk about chemseks

Twee taboes op één middag, bij Genius doen we het niet voor minder. Mensen doen lacherig over het fenomeen seksverslaving, maar het is een probleem dat (nog) weinig aandacht krijgt in de gay scene. Daarmee samenhangend is de opkomst van chemseks: gebruik van drugs tijdens seks. Twee experts en een gebruiker vertellen zaterdagmiddag 23 februari in de Amsterdamse boekhandel Scheltema over nieuwe ontwikkelingen rond termen als ‘party & play’ en ‘parTy’.