De algemene ledenvergadering van Genius vindt dit jaar plaats in café restaurant Lab111, Arie Biemondstraat 111 in Amsterdam, het voormalige WG terrein, vlakbij de Overtoom

In het kort:

  • Organisatie: Bestuur
  • Datum: zaterdag 22 februari 2020
  • Tijd: 13:30 – 18:00
  • Locatie: Café-restaurant Lab111, Arie Biemondtsraat 111, 1054 PD Amsterdam
  • Kosten: Gratis

De algemene ledenvergadering van Genius vindt dit jaar plaats in café restaurant Lab111, Arie Biemondstraat 111 in Amsterdam, het voormalige WG terrein, vlakbij de Overtoom.

Op de agenda onder meer een visie op de toekomst van Genius: hoe zorgen we ervoor dat de vereniging aantrekkelijk is voor potentiële nieuwe leden én hoe trekken we meer jongere leden? Alle aanleiding dus voor een hoge opkomst zodat zoveel mogelijk leden kunnen participeren in de besluitvorming.

Programma

13:30-14:00 | ontvangst met koffie en thee

14:00 | aanvang vergadering

15:15-15:45 | pauze met koffie, thee en frisdrank

15:45-17:00 | vergadering

17:00-18:00 | borrel met hapjes

In de pauze en na afloop de nodige ontspanning met drankjes en hapjes.

Het geheel is gratis.
Aanmelden tot uiterlijk 17 februari.

Mocht je verhinderd zijn, dan kun je je laten vertegenwoordigen door een ander Genius-lid. Elk Genius-lid kan, naast zijn eigen stem, maximaal drie andere leden bij volmacht vertegenwoordigen. Een volmacht-formulier is als bijlage toegevoegd aan de agenda, welke beschikbaar is op de website.

De agenda en alle overige vergaderstukken zijn vanaf heden voor leden beschikbaar op de Genius website: log in en ga vervolgens naar Mijn Genius/ Documenten / Bestuur / Algemene Ledenvergaderingen / ALV 2020.

De toekomst van Genius ligt mede in jouw handen, dus wees erbij!

Locatie en bereikbaarheid

Café-restaurant Lab111
Arie Biemondtsraat 111
1054 PD Amsterdam

Kosten

Aan de ALV en de borrel (twee consumpties p.p.) zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven

Leden en kandidaat-leden van kunnen zich registreren.

  1. Via het menu kan je jezelf inloggen (als je nog niet bent ingelogd)
  2. Ga via de knop in het linkermenu (of via het menu onder “MijnGenius”) naar “Aanmelden activiteiten
  3. Vind deze activiteit in de lijst en klik op de button “Inschrijven via Eventbrite”
  4. Je wordt naar Eventbrite geleid waar je kan inschrijven en, mits van toepassing, kunt betalen.

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor hoger opgeleide homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.