Interessegroep Culinair

Interessegroep Culinair richt op alles wat met eten en drinken te maken heeft. Denk aan trends, gezondheid, duurzaamheid, bereidingswijzen, voedselproductie of culinaire tradities.

Met onze bijna 20 leden komen we vier keer per jaar bijeen om te genieten van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Dat kan in een bijzonder restaurant of bij één van de leden thuis voor een workshop. ‘Ervaren’ en ‘doen’ komen zo aan bod. Denk aan een lezing over voeding en duurzaamheid, een bezoek aan een oesterkwekerij, of het koken voor de voedselbank. IG Culinair organiseert elk jaar één bijeenkomst voor geheel Genius. Zo hebben we recent de expo ‘Ik kook dus ik ben’ in het Rotterdamse Wereldmuseum bezocht.

Samen (bezig zijn met) eten en drinken verbindt mensen met elkaar. Genieten en gezelligheid staan binnen onze IG dus altijd voorop!

Momenteel heeft de IG Culinair een kleine 20 leden. Sta je graag achter de potten en pannen, of proef je nog liever andermans kookkunsten?

Contactpersoon: Martin Gelpke, Gelpke715@gmail.com, 0653744874

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag of zondag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.