Activiteiten Commissie

De AC coördineert, helpt en denkt mee met activiteiten die georganiseerd worden door de verschillende Interessegroepen (IG’s), ad-hoc groepen of individuele leden.
De AC onderhoudt contact (e-mail of telefonisch) met jou als organisator om waar nodig je te ondersteunen en om toe te zien dat de activiteiten financieel, inhoudelijk en organisatorisch haalbaar zijn. Voor iedere activiteit is steeds één lid van de AC contactpersoon.


Daarnaast initieert de AC de nieuwjaarsborrel, Pride borrel & bijeenkomst, het kerstdiner en moedigt de AC leden aan om, buiten de reguliere planning om extra activiteiten te organiseren. Zo wordt de jaarplanning aangevuld wordt met spontane activiteiten als een borrel op een stadstrand of bezoek aan de opening van Art Amsterdam. Neem gerust contact op als je een leuk idee hebt!


AC: Teun van Hellenberg Hubar (voorzitter), Alexander Nickel, PeteR Clark, Niek Perquin, Hans Hoefnagels

Leden Commissie

De Leden Commissie (LC) zorgt ervoor dat mensen die geïnteresseerd zijn in Genius, introducés die samen met leden naar een activiteit komen en kandidaat-leden op een aangenaam persoonlijke manier kennismaken met Genius.


Hoe doen we dat? Elke homoseksuele man die geïnteresseerd is in het Genius-lidmaatschap, kan zich eenvoudig aanmelden als kandidaat-lid. Met deze aanmelding start de kennismakingsperiode van ongeveer 6 maanden, waarin de kandidaat rondkijkt bij Genius, de activiteiten en de leden.


De Leden Commissie zorgt ervoor dat jij als kandidaat-lid je welkom voelt, weet waar je terecht kan via je vaste contactpersoon. In deze periode stimuleren we dat je aan allerlei Genius-activiteiten deelneemt, zodat je goed landt in de vereniging en je je snel thuis voelt.


Leden Commissie: Hans Toben(voorzitter), Sven Pallada, Joep Franssen, Ric Scholten, PeteR Clark

Contact: lc@genius.nl

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag of zondag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.