Genius is een informeel netwerk voor hoger opgeleide homomannen. We willen ons ontplooien en vriendschappelijke contacten opbouwen.

Al ruim 25 jaar bezoeken homomannen uit het hele land onze activiteiten.

Genius Dies in 2015: Verhalen en koken in tipitenten

We hebben actieve leden, die elke laatste zaterdag van de maand een nieuwe activiteit op een kersverse locatie organiseren. Je bezoekt plekken, die anders gesloten blijven voor buitenstaanders, De thema’s gaan alle kanten uit: altijd verrassend hoe een Genius-activiteit uitpakt! Natuurlijk is er ook tijd voor een stevige borrel of een smakelijk diner.

We zijn een vereniging voor leden, door leden. Van ambtenaren tot ondernemers. Van kunstenaars tot ICT’ers. Van starters tot gepensioneerden.

Genius werd opgericht in 1992. De club groeide als kool, en een decennium later bezocht men Parijs, het Van Abbe Museum, luisterde naar een verhaal over Homorechten in de VS en ging men skiën in Meribel.

Genius blijft elke maand opnieuw zoeken naar vernieuwing, verrassende activiteiten en verdiepende thema’s. Altijd gecombineerd met een gezellige bijeenkomst achteraf.

Benieuwd? Kom eens langs op een van onze activiteiten.

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor hoger opgeleide homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.