Interessegroep Film & Meer

De interessegroep Film & Meer is er voor leden die van film houden. We kijken naar wat er in medialand gebeurt. We gaan maandelijks naar de bioscoop (in Amsterdam). We praten over de film of documentaire na bij de borrel, of soms tijdens een etentje. Elk jaar proberen we een filmfestival te bezoeken zoals bijvoorbeeld de Roze Filmdagen in Amsterdam en we zijn op de uitkijk naar andere interessante gebeurtenissen op het terrein van de media. Bijvoorbeeld exposities over cross-over media in EYE.

Natuurlijk organiseren we jaarlijks een activiteit voor heel Genius. Meestal geeft ons IG-lid Willem Pool, docent Media en Cultuur aan de UvA, een inleiding als we met Genius een film of documentaire bekijken. Hij kiest een titel uit die interessant is vanuit de actualiteit en/of een roze invalshoek. Naast ontspanning ook leerzaam: typisch Genius.

Contactpersoon: Henk Linde; henklinde@chello.nl; 06-43111509

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag of zondag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.