De traditie van Genius wil dat wij elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen in een galerie. Het bestuur heeft daarom ook voor 2020 weer een galeriehouder gezocht en gevonden die bereid is ons te ontvangen

In het kort:

  • Organisatie: AC
  • Datum: zaterdag 25 januari 2020
  • Tijd: 17:00 – 20:00
  • Locatie: Galerie Roger Katwijk Prinsengracht 737, 1017 JX Amsterdam.
  • Kosten: Gratis voor leden en kandidaat-leden, €7,50 voor introducé’s

En niet de eerste de beste want het gaat om galerie Roger Katwijk in Amsterdam.

Deze gerenommeerde galerie toont uitsluitend topwerk van hedendaagse kunstenaars, jong en oud, Nederlands en buitenlands. Zie rogerkatwijk.com.

In januari staat een eclectische groepstentoonstelling van verschillende kunstenaars op het programma. Dat belooft dus een gevarieerd aanbod.

De galeriehouder kan zelf helaas niet aanwezig zijn, maar wij zijn niettemin welkom en er zal toch een korte toelichting op het werk gegeven worden.

Programma

17:00 Ontvangst
18:00 Nieuwjaarsspeech van de voorzitter
20:00 Einde

Kom het nieuwe jaar inluiden en laat je verrassen door hedendaagse kunst op niveau en verwennen door een topklasse cateraar.

Locatie en bereikbaarheid

Galerie Roger Katwijk
Prinsengracht 737
1017 JX Amsterdam

Tram 2, 11 en 12 vanaf CS. Loopafstand NZ lijn halte Vijzelstraat.

www.rogerkatwijk.com

Kosten

Het bestuur biedt de leden en kandidaat-leden deze eerste borrel van het nieuwe jaar aan; er zijn dus geen kosten aan verbonden. Introducés zijn van harte welkom, maar betalen een eigen bijdrage van € 7.50

Inschrijven

Leden en kandidaat-leden van kunnen zich registreren.

  1. Via het menu kan je jezelf inloggen (als je nog niet bent ingelogd)
  2. Ga via de knop in het linkermenu (of via het menu onder “MijnGenius”) naar “Aanmelden activiteiten
  3. Vind deze activiteit in de lijst en klik op de button “Inschrijven via Eventbrite”
  4. Je wordt naar Eventbrite geleid waar je kan inschrijven en, mits van toepassing, kunt betalen.

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor hoger opgeleide homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.