Interessegroep Gezondheid

De IG Gezondheid is een relatief prille club binnen Genius. De leden hebben een speciale interesse voor thema’s rond hedendaagse aspecten van gezondheid en leefstijl. Rondom deze onderwerpen organiseert de IG bijeenkomsten met prominente en deskundige sprekers. Daarbij besteedden we in de afgelopen jaren aandacht aan zaken als het belang van PrEP, dat een positieve bijdrage kan leveren aan het terugdringen van hiv. Ook de toename van seksverslaving en chemseks binnen de gayscene kwamen aan de orde.

Ook andere thema’s als psychische gezondheid, aspecten van ouder worden, minderheidsstress en discriminatie willen we aan de orde laten komen. Het aantal onderwerpen binnen de geneeskunde waarmee we ons kunnen bezighouden is nagenoeg onbeperkt!

Spreken deze thema’s jou aan en heb je ideeën die hierbij aansluiten, dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de IG Gezondheid, zodat we samen deze thema’s op onze Genius-bijeenkomsten kunnen uitdragen.

Contact: Han Geus; hangeus@gmail.com; 06-10533324

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag of zondag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.