Doelstelling
De interessegroep is recent van start gegaan. Maandelijks vindt een gezamenlijk bioscoopbezoek plaats (in Amsterdam) met napraten tijdens een etentje. Te denken valt verder aan het bezoeken van filmfestivals, themasessies over bijvoorbeeld ‘de slechte film’, cultfilms of filmmuziek … en wie weet organiseren we ooit nog eens ons eigen Genius Filmfestival. Met betrekking tot andere media valt te denken aan aandacht voor wat gebeurt ‘achter de schermen’ van een tv-programma of het bijwonen van de opname ervan. En natuurlijk hebben we de sociale media in het vizier.

Maximaal aantal leden
ntb

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.