De IG Homosexualiteit en Actualiteit is een interessegroep voor leden die geïnteresseerd zijn in actualiteit en politiek, en meer in het bijzonder de positie van homo’s in de maatschappij en in het maatschappelijke en politieke debat. In de eerste plaats gaat het om de situatie in Nederland, maar de internationale (Europese) context is ook belangrijk. We komen met enige regelmaat bij elkaar, vooral in de aanloop naar een door ons te organiseren activiteit.


Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Maximaal aantal leden
Geen

Bijeenkomsten
De bijeenkomsten zijn over het algemeen bij een van de leden thuis. We hebben het dan meestal over thema’s die op dat moment spelen in de actualiteit, en brengen dat in relatie tot Genius. Zo ontstaan ideeen voor bijeenkomsten van Genius. Die worden vervolgens uitgewerkt. De sfeer is ongecompliceerd, gezellig maar de bijeenkomsten zijn wel inhoudelijk.

Activiteiten tot nu toe
2011 - Homoseksualiteit & Religie in Leiden
2010 - Borrel met de Duitse zusterorganisatie Völklinger Kreis tijdens Gay Games in Keulen
2009 - Taart & Tolerantie, discurssieforum tijdens Roze Zaterdag in Den Haag
2008 - Diversiteit op de werkvloer
2007 - Homoseksualiteit & Europa
2006 - Homoseksualiteit in de Verkiezingen: ontmoeting met (beoogde) Kamerleden over hun plannen met het onderwerp homoseksualiteit.

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.