beijing_national_stadium2.jpg In navolging van de jaarlijkse architectuurtrips naar verschillende Europese steden, zoeken we het voor de verandering eens een keer wat verderop. De Olympische spelen vormen de aanleiding voor een reis naar Beijing.

Een bezoek aan de gebouwen voor de spelen zijn het belangrijkste onderdeel van deze 8 daagse reis, zoals het Olympisch stadion ("vogelnestje"), het zwemstadion, the Olympic Village  En ook andere moderne architectuur, zoals de CCTV building van de Nederlandse architect Rem Koolhaas. Maar daarbij zullen de traditionele highlights van deze stad, zoals de Verboden Stad en de Muur niet worden overgeslagen. Graag horen wij van jullie of er interesse is voor deze reis.

cctv-building.jpgEr is een principe programma samengesteld, maar dat kan nog naar alle wensen worden aangepast. Ook de definitieve datum staat nog niet vast, maar we denken aan het voorjaar van 2009. De prijs is gebaseerd op een groep van 20 personen en komt neer op ca. EUR 1.400,- per persoon. In het bijgaande PDF bestand kunnen jullie het volledige programma bekijken.  

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.