Interessegroep Kunst & Cultuur

De IG Kunst & Cultuur is de grootste van de huidige interessegroepen. De leden delen hun passie en belangstelling voor beeldende kunst en andere cultuuruitingen. Meedoen met deze IG heeft als voordeel dat je tentoonstellingen bezoekt waar je op eigen houtje niet zo snel zou langsgaan. Omdat ze minder in je belangstellingssfeer liggen, soms wat uit de richting liggen (een Vlaamse kolenmijn) of omdat je de tentoonstellingsruimte niet eens kende (een voormalige Dordrechtse scheepswerf).

Per jaar gaan we drie tot vier keer op pad met deze IG. Per toerbeurt neemt een groepslid die ‘onderneming’ op zich. Daarnaast organiseren we jaarlijks één activiteit voor alle leden van Genius (bijvoorbeeld gezamenlijk naar Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018 of de grote Hieronymus Bosch-expo bezoeken). We proberen aan die activiteit een in- of rondleiding van een expert te koppelen. Aankondiging en organisatie van de eigen activiteiten lopen via de contactpersoon/voorzitter, niet via de website van Genius.

Op de jaarlijkse bijeenkomst voor alle Genius-leden kunnen ook andere onderwerpen dan beeldende kunst aan de orde komen, zoals muziek en architectuur.

De IG Kunst & Cultuur heeft momenteel zo’n 35 leden Contactpersoon: Peter Clark p.clark@flex-as.nl 0622415205

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag of zondag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.