Genius is een informeel netwerk voor homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden!

“Ik heb veel leuke mensen ontmoet, ik heb vriendschappen gesloten en ook heb ik goede zakelijke contacten opgedaan. Een vereniging waar het leuk is om activiteiten te bezoeken en te helpen organiseren!”

“Genius heeft mijn blik verruimd en mijn netwerk vergroot. De vereniging heeft in professioneel en vriendschappelijk opzicht veel te bieden. Inhoud en ontspanning komen hier mooi samen!”

“25 jaar Genius heeft mij veel gebracht, leuke excursies naar plaatsen die interessant blijken, relevante lezingen, vriendschap, werk en een waardevol netwerk waarvan ik tot op de dag van vandaag geniet.”

We hopen dat je met ons meedoet en jouw unieke karakter en kwaliteiten aan onze vereniging toevoegt. Genius-leden brengen niet alleen kennis en kwaliteiten vanuit hun werk met zich mee, ook met hun andere interesses, ideeën en inspiratie verrijken zij de vereniging. Onze leden zien hun werk als belangrijk onderdeel van hun leven en maken ook deel uit van onze community. Via Genius kun je beide zaken met elkaar verbinden.

Waarom lid worden?

Genius heeft heel veel te bieden en is laagdrempelig. Je raakt als nieuweling makkelijk met iedereen in gesprek. Dat komt vooral doordat onze leden elke laatste zaterdag van de maand een activiteit organiseren. Je snapt: we organiseren steeds iets nieuws. Dat vergt actieve leden, maar je krijgt er veel voor terug.

Kennismakingsperiode

Je betaalt nog geen contributie en kunt zes maanden lang de activiteiten bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen en de vereniging jou. De Ledencommissie ondersteunt je om zo met een vliegende start te beginnen. De aanmelding begint bij het invullen van een formulier (zie hieronder: “meld je aan”).

Klik jij met onze vereniging?

Tijdens je kennismakingsperiode ontvang je van Genius uitnodigingen voor het bijwonen van de activiteiten. Het is de bedoeling dat je tijdens deze kennismakingsperiode een paar keer een programma bijwoont. Deze zijn vrijwel altijd op de laatste zaterdag (soms laatste zondag) van de maand.

Heb je na deze kennismaking zin om lid te worden, dan kan je daartoe een verzoek sturen naar de Ledencommissie (cnl@genius.nl).

Wat zijn de kosten?

De contributie voor 2020 is € 140,-. Kandidaat-leden die in de loop van een jaar lid worden, betalen bij ingang van het lidmaatschap tussen januari – juni € 90. Bij ingang lidmaatschap na 1 juli € 45. Contributie vanaf het 2e jaar is € 140,-. Het lidmaatschap gaat in per 1 januari of 1 juli (eventueel met terugwerkende kracht). De ingang van het lidmaatschap is ter beoordeling aan het bestuur.

De zaterdagprogramma’s kosten meestal maximaal € 50,- voor een middag- en avondprogramma met diner. Het middagprogramma is ook los bij te wonen en kost doorgaans rond € 15,- .

“Ik ben soms vloekend naar een uithoek van ons land afgereisd, maar ik kom altijd met een brede smile en een aangenaam geprikkeld brein terug van een Genius-activiteit.”

“Regelmatig word ik gevraagd voor het geven van LinkedIn-workshops. Het leuke is dat ik die workshop aanvankelijk in het kader van mijn eigen ontwikkeling samen met andere Geniusleden heb ontwikkeld. We deden dat voor een groot Genius-event dat we organiseerden voor alle leden.”

“Lid zijn van Genius zorgt voor een bindende factor tussen mensen met gelijke gestemdheid, die gericht lijkt op gedeelde waarden.”

Inschrijfformulier

Voorletters*:

Voornaam*:

Tussenvoegsel:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Woonplaats*:

Land*:

Telefoonnummer*:

Ben je al eens eerder op een activiteit van Genius geweest?*

Wat zoek je als kandidaat-lid van Genius?*

Alle velden met een "*" zijn verplicht.

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl