Interessegroep Outdoor

Deze Interessegroep is bedoeld voor leden die het leuk vinden om buitenactiviteiten te doen in de natuur en daarbij eigen inspanning en een druppel zweet niet schuwen. Regelmatig wandelen we in het groen.

Ieder jaar in de zomermaanden (juli of augustus) organiseert de IG Outdoor – de naam zegt het al – in het laatste weekend van de maand een actief programma in de buitenlucht. Activiteiten die we georganiseerd hebben zijn onder andere: zeilen, kanovaren, wandelen en mountainbiken. Gegarandeerd mooi weer!

Zo hadden we afgelopen zomer mazzel op een dag in het Groene Hart van Nederland. We peddelden per kano langs de Linge bij Leerdam, toen er een paar heftige windhozen langskwamen. Moesten we activiteit afgelasten (dat zou voor het eerst zijn in onze geschiedenis)? Gelukkig konden we al snel doorglijden en na afloop een glaasje bubbels in het gras aan de Linge nuttigen!

In het voorjaar, wanneer de natuur weer ontwaakt, komen we als interessegroep bij elkaar om ideeën te bespreken voor de eerstvolgende zomeractiviteit. Zowel de voorbereiding als de activiteit zelf zijn enorm gezellig. Vaak sluiten we een outdooractiviteit af met een etentje.

De IG bestaat momenteel uit zo’n 10 leden. Je bent van harte welkom als IG-lid, zeker wanneer het je aanspreekt om een buitenactiviteit te organiseren. Je hoeft geen sportbeest te zijn (al hebben we daar geen bezwaar tegen…)

Contact: Henk Kieboom; h.kieboom@planet.nl; 06-51782524

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag of zondag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.