Binnen Genius is het bestuur verantwoordelijk voor het richting geven aan het functioneren van de vereniging. Het bestuur ziet toe op de financiële situatie van Genius, de interne en externe communicatie, de werving en toelating van nieuwe leden en de organisatie van Genius-brede activiteiten.

Ook werkt het bestuur voorstellen uit over onderwerpen die op de langere termijn een impact (kunnen) hebben op de opzet van de vereniging en op de organisatie en inhoud van activiteiten (strategie).

Eens per jaar legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid in de Algemene Ledenvergadering. De leden van het bestuur worden gekozen uit de leden van de vereniging, in principe voor een periode van drie jaar. Binnen het bestuur zijn naast de voorzitter, secretaris en penningmeester alle voorzitters van commissies vertegenwoordigd.

  • Bas van Haren, voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Ronald van Duijvenvoorde, secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Hans Hoefnagels, penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Robbert Lagerweij, voorzitter Activiteiten Commissie (AC) (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Ronald van Duijvenvoorde, voorzitter a.i. Commissie Nieuwe Leden (CNL) (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Vacature: voorzitter Lustrum Commissie (LC) (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een van de afzonderlijke bestuursleden.

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.