De AC coördineert, helpt en denkt mee met activiteiten die georganiseerd worden door de verschillende Interessegroepen (IG's), ad-hoc groepen of individuele leden.

Eén maal per jaar organiseert de AC voor alle IG's en andere geïnteresseerde Genius-leden een bijeenkomst waar de activiteitenplanning voor het volgende jaar wordt vastgesteld.

De AC onderhoudt contact (e-mail of telefonisch) met de organisatoren van activiteiten om waar nodig te ondersteunen en om toe te zien dat de activiteiten financieel, inhoudelijk en organisatorisch aan vastgestelde normen voldoen. Voor iedere activiteit is steeds één lid van de AC contactpersoon. De AC komt drie à vier maal per jaar bijeen om issues rondom activiteitenplanning door te spreken. De voorzitter van de AC, tevens lid van het bestuur, zet onderwerpen op de bestuursagenda, daar waar een oordeel van het bestuur nodig is.

Daarnaast initieert de AC regelmatig netwerkborrels en moedigt leden aan om, buiten de reguliere planning om, activiteiten voor de leden te organiseren. Zo wordt de jaarplanning aangevuld wordt met spontane activiteiten. Neem gerust contact op als je een leuk idee hebt!


E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.