De CC is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Genius. Wij sturen periodiek een nieuwsbrief uit, met alle nieuwtjes over de vereniging, oproepen voor bijeenkomsten en nuttige artikelen.


Tussendoor worden oproepen van leden en aankondigingen van borrels etc, verstuurd per mail en social media. Daarnaast is de CC ook verantwoordelijk voor de externe communicatie en fungeert daarbij als eerste aanspreekpunt voor de media. De CC komt een aantal keer per jaar bijeen. Hierbij wordt de content van de website en nieuwsbrief besproken en bepaald. Ook het plaatsen van de activiteiten op de website en social media en het rondsturen van de uitnodigingen wordt door de CC verzorgd. Daarbij behoort ook het technisch onderhoud van de website tot de taken van de CC.

In samenwerking met de Commissie Nieuwe Leden is de CC ook verantwoordelijk voor het mediabeleid gericht op ledenwerving.

Natuurlijk is interessante en relevante kopij van leden altijd van harte welkom! Stuur hiervoor of voor andere onderwerpen een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.