De Commissie Nieuwe Leden zorgt ervoor dat geïnteresseerden, introducé(e)s en kandidaatsleden op een professionele en persoonlijke manier kennis kunnen maken met Genius.

Elke LGBT+ professional, die geïnteresseerd is in het Genius-lidmaatschap, kan zich eenvoudig aanmelden als kandidaatslid.  Met deze aanmelding start de kennismakingsperiode van 6 maanden, waarin de kandidaat kennis kan maken met Genius, de activiteiten en de leden.  

De CNL zorgt bovendien voor een vast contactpersoon voor het kandidaatslid gedurende de kennismakingsperiode. In deze periode stimuleren we dat de kandidaat deelneemt aan de activiteiten die door Genius worden georganiseerd. Van de kandidaat verwachten we ook dat die zich verdiept in de interessegroepen (IG’s) en op enige manier meehelpt met een maandactiviteit. We moedigen het tonen van eigen initiatief altijd aan. De vaste contactpersoon koppelt het kandidaatslid graag aan de IG’s die hun interesse hebben.

Wanneer een kandidaatslid na de kennismakingsperiode volwaardig lid wil worden van Genius, dan geeft hij/zij dit aan bij zijn/haar contactpersoon van de CNL. Wanneer er een wederzijdse klik bestaat tussen het kandidaatslid en de vereniging, dan draagt de CNL het lidmaatschapsverzoek met een positief voor aan het bestuur.

Tot slot informeert de contactpersoon het kandidaatslid over het besluit en verzorgt de secretaris de administratieve afwikkeling.

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.