Interessegroepen

Over Genius

From the list below choose one of our FAQs topics, then select an FAQ to read. If you have a question which is not in this section, please contact us.

Dit is een bewerkt transcript van de toespraak van Bas van Haren na zijn aantreden als voorzitter van Genius, netwerk van LGBT+ professionals. Deze toespraak werd gehouden tijdens een ingelaste Algemene Ledenvergadering van Genius op zaterdag 24 september 2016 in Pension Homeland te Amsterdam.

Genius is dé Nederlandse netwerkvereniging voor LGBT+ professionals.

Ons doel? Ontplooiing in kennis, zakelijk netwerk en vriendschappelijke contacten. Sinds 1992 weten we onze leden met elkaar te verbinden.

En dat doen we met elkaar. De leden van Genius zetten hun professie en netwerk in voor elkaar en de samenleving. We zijn een vereniging voor leden, door leden. Van ambtenaren tot ondernemers. Van kunstenaars tot ICT’ers. Van starters tot gepensioneerden.

Genius is een actieve vereniging. Elke maand worden er activiteiten georganiseerd, variërend van netwerkevents tot kookworkshops, van het bezoeken van musea tot een gezellige borrel. Altijd op de meest bijzondere plekken, in Nederland en daarbuiten.

Benieuwd? Kom eens langs op een van onze activiteiten

 

Subcategorieën

Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.