Vak/interessegebied(en): juridisch, advocatuur, notariaat

Aan de juristen, juridisch geschoolden en juridisch geïnteresseerden onder de leden van Genius de mogelijkheid bieden om vanuit hun onderling uiteenlopende juridische (en aanverwante) disciplines juridische onderwerpen of onderwerpen, die de (juridische) praktijkuitoefening betreffen, te bespreken waarin alle Geniusleden of Geniusjuristen een gemeenschappelijke interesse of een gemeenschappelijk belang hebben.

Een enkele maal per jaar komt de interessegroep bijeenbij één van de leden thuis om tijdens of na de maaltijd van gedachten te wisselen over juridische onderwerpen die de eigen beroepsgroep betreffen. Hierbij zijn sociale en netwerkelementen van belang. 

Eenmaal per jaar  organiseert de interessegroep een activiteit waardoor de niet-juristen binnen Genius kennis kunnen maken met een juridisch onderwerp. Ook is het mogelijk dat Genius-leden de leden van de IG Iustus bellen om hen juridische vragen voor te leggen (helpdesk).

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.