Vak/interessegebied(en): mens en organisatie, HR, HRM

De IG Mens en Organisatie bestaat sinds 2007 en is bedoeld voor Genius-leden die werkzaam zijn als op het gebied van Mens en Organisatie of daar affiniteit mee hebben. Doel van de IG is tweeledig:

  • het delen van kennis m.b.t. (ontwikkelingen op) dit terrein, maar vooral

  • het bevorderen van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de leden

De IG heeft actieve leden die werkzaam zijn als bijv. coach, trainer, manager, HRM-adviseur, of organisatiedeskundige. Oftewel professionals die in hun werk gericht zijn op het optimaal functioneren van mensen in de context van hun organisatie of 

Iedere drie maanden wordt door een van de leden een bijeenkomst georganiseerd waarbij de gastheer of -vrouw zorgt voor het organisatie en een lunch. Er wordt dan een actueel thema besproken en wordt de jaarlijkse activiteit voorbereid. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en intervisie.

De IG staat bekend om  interessante en inhoudelijke maandactiviteiten die praktisch volledig door de leden van IG zelf wordt georganiseerd en ingevuld. De maandactiviteiten zijn altijd interactief en gericht op netwerken, persoonlijke ontwikkeling en reflectie. In 2015 was het thema van maandactiviteit Express Yourself waarbij de balans tussen lichaam en geest centraal stond. In 2014 en 2013 stond de maandactiviteit in het teken van o.a. talentontwikkeling en netwerken/Linkedin.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.