Op de laatste dag van Pride organiseert Genius een PINK borrel met inhoud. Je wordt vanaf 15:30 uur ontvangen met een glas Cava in het (P)INK Hotel, waar om 16:00 uur een groepsgesprek met Pride Ambassadeur en spreker Hans Verhoeven start.

In het kort:

  • Organisatie: Activiteiten Commissie
  • Datum: zondag 4 augustus 2019
  • Tijd: 15:30 – 19:00
  • Locatie: INK hotel, Nieuwezijds Voorburgwal 67, Amsterdam
  • Kosten: € 9,50 (excl. kosten Eventbrite)

Hans is actief in verschillende organisaties, waaronder de Amsterdam Gay Pride, Hij nam in 1992 samen met activisten uit Londen en Berlijn het initiatief tot Europride, dat hij na Londen en Berlijn in 1994 in Amsterdam organiseerde (link: Hans Verhoeven).

Tolerantie en vrijheid staan hierbij centraal staan, waarbij Hans ons op bevlogen wijze meeneemt in het Pride thema “Remember the past, create the future”, onder het genot van een hapjes en drankjes.

De borrel kost €9,50, dit is inclusief een glas cava, 2 drankjes en hapjes. Locatie is de binnentuin van het INK Hotel te Amsterdam. Aanmelden kan tot 28 juli.

Programma

15:30 – 16:00 uur ontvangst

16:30 – 19:00 uur groepsgesprek en borrel

19:00 uur einde

Locatie en bereikbaarheid

Kosten

Kosten programma € 9,50* incl. een glas cava, 2 drankjes en uitgebreide borrelhapjes.

* Excl. ticketkosten Eventbrite

Inschrijven

Leden en kandidaat-leden van kunnen zich registreren.

  1. Via het menu kan je jezelf inloggen (als je nog niet bent ingelogd)
  2. Ga via de knop in het linkermenu (of via het menu onder “MijnGenius”) naar “Aanmelden activiteiten
  3. Vind deze activiteit in de lijst en klik op de button “Inschrijven via Eventbrite”
  4. Je wordt naar Eventbrite geleid waar je kan inschrijven en, mits van toepassing, kunt betalen.

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor hoger opgeleide homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.