Op zaterdag 25 mei as. organiseert Genius IG Culinair een leerzame én smakelijke bijeenkomst over voeding en duurzaamheid bij worstenmakerij Brandt & Levie.

In het kort:

  • Organisatie: IG Culinair
  • Datum: zaterdag 25 mei 2019
  • Tijd: 15:00 – 22:00
  • Locatie: Brandt & Levie
  • Kosten: € 22,50 voor het middagprogramma (incl. proeverij en borrel), € 50,- (voor leden) en € 40,- (voor introducés / belangstellenden) voor het middagprogramma (incl. proeverij en borrel) én 3-gangen diner. Bij de borrel en het diner zijn alle dranken inbegrepen. Bovengenoemde tarieven zijn exclusief ticket-kosten Eventbrite

Ondernemer Samuel Levie vertelt over zijn visie op duurzaam, eerlijk en gezond eten en de veranderingen die volgens hem nodig zijn in het voedselsysteem. Samuel is behalve medeoprichter van Brandt & Levie ook mede-initiator van Food Cabinet, een campagnebureau dat zich inzet voor eerlijker voedsel.

Tijdens de rondleiding ontdekken we hoe Brandt & Levie de lekkerste worst maakt en consumenten wil inspireren om beter vlees te eten. En natuurlijk gaan we ook uitgebreid proeven! Na de borrel genieten we van een heerlijk 3-gangen diner, bereid door de ex-chef van Restaurant Toscanini. Heerlijke wijnen worden verzorgd door onze huisleverancier Diederik van Wingerden. Er is een vegetarische dineroptie beschikbaar.

Meld je snel aan voor deze bijzondere activiteit!

Programma

15:00 u Ontvangst met koffie/ thee
15:30 u Presentatie door Samuel Levie
16:30 u Pauze
17:00 u Rondleiding bij Brandt & Levie inclusief proeverij
18:00 u Borrel
19:00 u Diner

Locatie en bereikbaarheid

Brandt & Levie
Archangelkade 9
1013 BE  Amsterdam

Gratis parkeren in directe omgeving. Met het openbaar vervoer is de reisafstand vanaf Amsterdam Centraal Station ca. 10 à 15 min. Zie 9292.nl

Kosten

€ 22,50 voor het middagprogramma (incl. proeverij en borrel)

€ 50,- (voor leden) en € 40,- (voor introducés / belangstellenden) voor het middagprogramma (incl. Proeverij en borrel) én 3-ganger diner.

Bij de borrel en het diner zijn alle dranken inbegrepen. Bovengenoemde tarieven zijn exclusief ticket-kosten Eventbrite

Inschrijven

Leden en kandidaat-leden van kunnen zich registreren.

  1. Via het menu kan je jezelf inloggen (als je nog niet bent ingelogd)
  2. Ga via de knop in het linkermenu (of via het menu onder “MijnGenius”) naar “Aanmelden activiteiten
  3. Vind deze activiteit in de lijst en klik op de button “Inschrijven via Eventbrite”
  4. Je wordt naar Eventbrite geleid waar je kan inschrijven en, mits van toepassing, kunt betalen.

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor hoger opgeleide homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.