Op 24 augustus gaan we met naar het Buitenmuseum Van Eesteren en maken een 1,5 uur durende wandeling met een gids (gevoelsgenoot) door de tuinstad Slotermeer in Amsterdam. Hier is de invloed van het Bauhaus op veel plekken zichtbaar.

Verzamelen: 13.00 uur bij het Van Eesteren Paviljoen, Noordzijde 31 te Amsterdam (bereikbaar met tram 13). Kosten E 12,50 p.p.

Voorafgaand of erna kan (kosten zijn inbegrepen) de tentoonstelling in het Paviljoen worden bekeken. Erna onder leiding van dezelfde gids.

Aansluitend kunnen we – bij mooi weer op het terras – een borrel drinken bij Hotel Buiten (Th.J. Lammerslaan 3), dicht bij het museum.

Wil je mee: geef je op bij PeteR Clark, info@pasme.info

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor hoger opgeleide homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.