Dick Zebregs (28) is de jongste antiquair van Nederland en ontvangt Genius graag in zijn mooie onlangs geopende zaak op de hoek Keizersgracht/Spiegelstraat. Hij heeft de ambitie antiek en verzamelen weer aantrekkelijk te maken ook voor jongeren en wil het stof afblazen van de branche.  

In het kort:

  • Organisatie: AC
  • Datum: zaterdag 11 januari 2020
  • Tijd: 16:00 – 18:00
  • Locatie: Zebregs&Roëll Keizersgracht 543 1017 DP Amsterdam
  • Kosten: €12,50 (excl. kosten Eventbrite)

Dick Zebregs (28) is de jongste antiquair van Nederland en ontvangt Genius graag in zijn mooie onlangs geopende zaak op de hoek Keizersgracht/Spiegelstraat.

Hij heeft de ambitie antiek en verzamelen weer aantrekkelijk te maken ook voor jongeren en wil het stof afblazen van de branche.

Veel objecten in zijn eclectische rariteitenkabinet hebben een relatie met de voormalige koloniën. Dick zal ons meer vertellen over enkele bijzondere objecten en over zijn grote passie, de taxidermie.

Dit alles onder het genot van versnaperingen in vloeibare en vaste vorm.

Programma

16.00 ontvangst en welkomstwoord
16:30 toelichting Dick Zebregs
17:00 borrel
18:00 einde

Altijd al meer willen weten over de klapmutskom, Joan van Hoorn, netsuke, opgezette Javaanse pauwen, koloniaal zilver en Afrikaans houtsnijwerk?

Dan ben je niet de enige, dus geef je snel op voor deze boeiende activiteit!

Locatie en bereikbaarheid

Zebregs&Roëll
Keizersgracht 543
1017 DP Amsterdam

www.zebregsroell.com

Bereikbaar met tram 2, 11 of 12 vanaf CS, halte Keizersgracht, of met metro 52, halte Vijzelgracht.

Kosten

Het bestuur biedt de leden en kandidaat-leden deze eerste borrel van het nieuwe jaar aan; er zijn dus geen kosten aan verbonden. Introducés zijn van harte welkom, maar betalen een eigen bijdrage van € 7.50

Inschrijven

Leden en kandidaat-leden van kunnen zich registreren.

  1. Via het menu kan je jezelf inloggen (als je nog niet bent ingelogd)
  2. Ga via de knop in het linkermenu (of via het menu onder “MijnGenius”) naar “Aanmelden activiteiten
  3. Vind deze activiteit in de lijst en klik op de button “Inschrijven via Eventbrite”
  4. Je wordt naar Eventbrite geleid waar je kan inschrijven en, mits van toepassing, kunt betalen.

Een keer langskomen?

Genius is een informeel netwerk voor hoger opgeleide homomannen. Ons doel: ontplooiing en vriendschappelijke contacten. Al meer dan 25 jaar gaan we op pad voor onze maandelijkse activiteiten, waarbij we inhoud en verdieping combineren met gezelligheid. We zoeken altijd nieuwe leden! Kom een keer langs als introducee op een event (meestal laatste zaterdag van de maand) en kijk of je een klik voelt met onze leden. Mail naar onze secretaris@genius.nl

Lid worden?

Maak kennis met Genius. Je betaalt nog geen contributie maar kunt zes maanden lang alle activiteiten, borrels en diners bezoeken. Zo leer jij de vereniging kennen. je kunt ook samen met leden naar de film of een speciale expositie bezoeken. De Commissie Nieuwe Leden ondersteunt je daarbij. Heb je na dat halve jaar zin om lid te worden, dan kan dat hier.